Hoe kan ik u helpen?

De meest gestelde vragen: Openingstijden Afspraak Mandemakers Kaatsheuvel

Jacqueline ter Heijde

Gastvrouw


Vanuit hét huis van keukens blijven wij u graag adviseren en inspireren, online of bij u thuis.

Update 13 januari 2020

Uw nieuwe keuken wilt u natuurlijk het liefst ervaren, zien én voelen. Helaas kunnen wij u op dit moment niet ontvangen in onze showrooms, maar we blijven u graag op afstand  adviseren én inspireren, zoals u dat gewend bent van hét huis van keukens.

In onze showrooms staan onze ervaren adviseurs digitaal voor u klaar om u de Mandemakers beleving te bieden die u verdient, maar dan met het comfort van thuis.

Advies op afstand 
Onze adviseurs helpen u graag digitaal in de zoektocht naar uw nieuwe keuken. U kunt ons bellen of mailen voor al uw vragen, maar ook een videogesprek behoort tot de mogelijkheden. Zo kan de adviseur u virtueel meenemen door onze inspirerende showrooms.

U maakt deze afspraak eenvoudig online via onze afspraakpagina.

Advies aan huis
Wij brengen de inspiratie van onze showroom, maar dan gewoon bij u thuis. Zo kunnen we op basis van uw leefomgeving en wensen, goed beoordelen wat de mogelijkheden zijn. De adviseur kan zelfs de materialen van uw nieuwe keuken meenemen, zodat u deze écht kunt ervaren.

Advies in de showroom
Wilt u toch liever een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom. Dat kan ook. Vanaf 10 februari hopen we u graag weer te kunnen ontvangen.

Afspraak na inmeten
Heeft u een geplande afspraak in de showroom naar aanleiding van het inmeten van uw keuken, dan zal de verkoopadviseur contact met u opnemen om de details telefonisch of per video met u te bespreken.

Klantenservice van ma-vr telefonisch bereikbaar van 09:00 - 12:00 en 13:00 - 16:00 uur
Vanwege Covid 19 is de bezetting op onze klantenservice tijdelijk beperkt en zijn we vanaf heden telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 12:00 en 13:00 - 16:00 uur. Uiteraard kunt u via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op uw begrip en zullen er alles aan doen U zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Inmeten, levering & montage
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, te leveren en te monteren. Hierbij staat uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. Daarom vragen wij u alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren.

Al onze adviseurs, bezorgers en monteurs volgen de vastgestelde richtlijnen van het RIVM met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand.

Laten we goed op elkaar blijven letten. Blijf gezond!

Met vriendelijke groet,
Familie Mandemakers

Terug
Sluiten